Kopperne popper op

Fokus for denne måneds kreaboost er “kop”. I dag vil jeg vise et par af de kreationer, som er kommet ud af det.

En glad dame i en flyvende kop

For at tjekke, om jeg er den eneste, der kan få alle mulige indfald på baggrund af ordet “kop”, spurgte jeg min 11-årige datter, hvad hun ville lave, hvis hun bare fik “kop” som tema. Først sagde hun, at hun da bare ville tegne en kop, – hvad kunne man ellers gøre?! Men da vi fik talt om, at det handlede om at sætte fantasien i sving, havde hun straks en ide og gik i gang med en tegning. Det er en dame i en flyvende kop.

Sketch of a woman in a cup

Jeg er selvfølgelig totalt partisk, men jeg synes, at det er blevet til en yndig, let og legende skitse. Datteren var ikke selv tilfreds med resultatet, desværre, så det blev ved skitsen.

 

Antikoppen

Selv havde jeg ikke nogen ideer på lager, da jeg bestemte, at “kop” skulle være månedens tema i kreaboost. Men da jeg gik i gang med at tænke over det, fik jeg hurtigt lyst til at eksperimentere med at forme en kop i hønsetråd. – En slags antikop. Det sjove er, at samtidig med, at der er kommet en ting ud af det, som er helt ubrugelig som kop, repræsenterer den stadig fuldstændig klart ideen om en kop.

Først de enkelte bestanddele:

The parts for a chickenwire cup, art project for mosbergs.com

 

Og så den færdige kop:

Cup made of chickenwire, art project for mosbergs.com

Det ville være sjovt at lave en video med denne kop, hvor den indgår i en tedrikningsscene, men det har jeg ikke haft tid til.

Der er stadig mulighed for at lege med

August er ikke slut endnu. Hvis du har fået lyst til at lege med og undersøge, hvad der kommer ud af din fantasi, når du funderer over ordet “kop”, er du mere end velkommen til at deltage i legen. Digt, fotografer, dans, snit, råb eller hvad du nu finder på. Hvis du deler det, der kommer ud af det på sociale netværksmedier, må du gerne tagge det #kreaboost. Tag også gerne mig @smosberg, hvis du vil have mig til at lægge mærke til dit bidrag på Instagram.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *