Projekter i overmål

Der er gang i ganske mange projekter rundt omkring i vores hjem, som jeg glæder mig til at vise billeder fra. Her kommer nedslag fra to af de endnu igangværende projekter.

“Nyt” køkken

Kitchen scene

Jeg delte en plan for vores køkkenrenovation tidligere i sommers, som vi lige så rolig (og til dels) er ved at realisere. Køkkenbordet har vi malet sort, og min søde mand har sat en gul bagplade op. Der er stadig noget malerarbejde at gøre, men det ser virkelig dejligt ud med det gule og sorte, synes vi selv.

Kontorbytte

IMG_6697.jpg

Vi er så heldige at have masser af plads. – Det er en af fordelene ved at bo “på landet”. Jeg har haft hjemmekontor i et skønt rum med altan og kig ud over haven, hvor vi også har gæsteværelse. Børnene elsker at sove derinde og skiftes ofte til at få lov til at bruge værelset. Det betyder desværre, at der ofte roder noget, og at der kan gå flere dage imellem, at der bliver ryddet op. Det gjorde, at jeg ofte ikke brugte kontoret, fordi jeg ikke kunne holde rodet ud, men heller ikke syntes, at det var min opgave, at rydde op efter mine 11-årige. Samtidig havde min mand kontor i et stort rum i den anden ende af huset, der også fungerer som opbevaringsrum. Det var også lidt af en rodebutik. I et stykke tid havde jeg overvejet at bytte kontor med ham, så jeg kunne kombinere kontor og krearum, samtidig med at børnenes og mandes rum kunne forenes i gæsteværelset, når der ikke var gæster. I sidste uge foretog jeg så ombytningen og indrettede begge rum, så de var rare og indbydende. Jeg har endnu ikke fået taget nogle ordentlige billeder af mit nye rum, og lige nu er der sysager over det hele, men jeg er i hvet fald glad for byttet.