Chefen for det hele?

Jeg ved ikke, hvordan det er i dit hjem, men hjemme hos os er der en tendens til, at det er mig, der har det sidste ord i indretningsspørgsmål. I hvert fald de æstetiske af slagsen. Dels er jeg den, der går mest op i det. Dels, og ikke mindst, har jeg visse standarder …

MosbergsChefenForDetHele1

 

Slip tøjlerne

Selvom jeg har en trang til at bestemme, hvordan der skal se ud i vores hjem, prøver jeg at holde mig tilbage. Det er jo ikke kun mit hjem, men vores alles. Derfor skal vi også alle have lov til at bidrage til indretningen.  Så der hænger børnetegninger, hvor jeg ikke lige ville placere dem. Der er spil, hvor jeg måske hellere ville have noget “pænt”. Ting med affektionsværdi for min mand bliver integreret i resten af indretningen også, selvom jeg ikke synes, at det alt sammen passer lige godt ind i stilen. Faktisk bliver jeg mere og mere glad for det, som resten af familien bidrager med rent indretningsmæssigt. Det er dejligt med medspillere, også selvom det betyder, at jeg ikke længere bestemmer det hele. Det er godt at slippe tøjlerne.

MosbergsChefenForDetHele2

En fest med græskar

Da jeg kom hjem fra tre dages internat i sidste uge, gjorde dig mig derfor glad i låget, at datteren og husbonden i fællesskab havde været i gang med at dekorere huset med pyntegræskar. Jeg kunne ikke lade være med at være stolt over deres opfindsomhed, og deres øje for form og komposition. – Der er faktisk andre end mig, som kan her i familien!

Se fx hvor fint græskarret her “taler sammen” rent formmæssigt med de smukke vaser, som er skabt af Mona Vander.

MosbergsChefenForDetHele3

 

Jeg er også vild med den græskar som min datter har hængt op i loftet i en fjeder (fra en kasseret en skriveblok), som hun fandt i vores skrald til genbrug.

MosbergsChefenForDetHele4

 

Hjemme hos dig?

Hvordan er det hjemme hos dig? Er du den eneste, som har noget at skulle have sagt i forhold til hjemmets indretning, eller har du nogle gode medspillere på den bane?