Min efterårsvæg

Det er efterår, og i den anledning har jeg skiftet ud på væggen her hjemme. Der er stadig elementer tilbage fra min sommervæg, for der er også noget skønt ved kontinuitet. Hertil har jeg føjet nogle elementer, der minder mig om efterår enten i forhold til farve, materiale, eller motiv.

img_7211.jpg

 

Printet i midten, som binder det hele sammen, er nyt og købt til lige netop det formål. Det har jeg fundet på etsy hos Sprayfun. Det ankom med posten i dag, og var faktisk det eneste, som manglede på væggen.  Jeg kan virkelig godt lide printets enkelthed og formerne, der enten kan være blade eller fjer.

img_7210.jpg

 

Vægplatten, som jeg selv har gendekoreret, har I jo set før. Den har selskab af en knogle fra et marsvin, som drev på land nede ved fjorden sidste sensommer og et fotografi, som jeg har taget og fået fremkaldt. Jeg fik fremkaldt en del fotos så de ligner polarioder sidste vinter hos Photobox.

MosbergsEfterårsvæg3

 

Har du selv lyst til at skifte lidt ud i dine billeder og skabe en årstidsvæg, så er der mere inspiration til din efterårsvæg her.

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *