Fredagsfund: Gaveindpakning

Det er juleaften lige om lidt, og måske har du stadig et par gaver, der skal pakkes ind. Jeg elsker at pakke gaver ind og gøre lidt ekstra ud af hver enkelt. Hvis du også har det sådan, kommer her nogle ideer til gaveindpakning, der går lidt ud over glittet papir og bånd.

Sig det med papirblomster

Gør pakken til et lille kunsthåndværk med et enkelt, men smukt, blomsterarrangement i pap. Silvia Raga fra bloggen Giochi di carta giver anvisninger på, hvordan du skal gøre.

flower diy with colored cardboards.png
Foto og ide Silvia Raga

Søde mus

Gaven til den, der elsker nuttede dyr, skal da være en kær, lille mus. Denne søde indpakning kan du finde vejledning til på bloggen Handmade Charlotte.

4-diy-christmas-mouse
Foto og ide Handmade Charlotte

Genbrugelig stofindpakning

Hvis du vil undgå at spilde papir på indpakning og i stedet bruge noget, der kan anvendes på andre måder bagefter, så er den japanske furoshiki-teknik måske lige noget for dig. Her bruges smukt stof, tørklæder eller viskestykker til indpakning. Du kan bl.a. finde anvisninger hos Link Collective, som også sælger de skønneste tørklæder.

furoshiki
Foto Martin Holtkamp for Link Collective

Et glas med kys

Man kan også bruge syltetøjsglas til at pakke gaver ind i, ikke mindst pengegaver og gavekort. Her er en fin ide fra A little story via houzz.dk.

Foto og ide A little story

Flamingofin

Her er gaveindpakningen til din festelskende vendine eller svigerinden, som elsker at rejse sydpå: En pompom flamingo. Ideen er fra bloggen Kittenhood.

flamengo.jpg
Foto og ide Kittenhood

 

Rigtig glædelig jul til alle mine læsere