Den anden dag, da jeg kørte på arbejde, stod der en vibe bomstille på marken. Det var svært for mig at afgøre, om den så lidt fortabt ud, eller om den skuede med ejermine ud over landskabet. Men den var der, og synet gjorde mig glad. Denne uges fredagsfund har fokus på nogen af de fugle, der varsler foråret komme, hvad enten de selv lige er ankommet, eller de er gået igang med at synge igen efter en lang vinter.

 

Tidlig fugl

Den første fugl er ikke nogen specifik fugl. – Men tidlig fugl, som designet hedder, kan vel godt være en forårsfugl? ZIBtextile laver nogle virkelig flotte og behagelige leggings, og jeg er en tilbagevendende kunde. Måske skulle jeg vælge dette fuglemotiv næste gang, jeg har slidt et par af deres leggings op …

earlyBird
Foto via ZIBtextile

 

Lærke

Når lærken synger på marken, som den gør nu, så må det da være forår! Celiea Hart skaber de skønneste linoleumstryk, som hun derefter scanner og overfører til de postkort, som hun sælger i sin etsy-butik. Der er masser af forårsstemning i dette kort, som hun har kaldet “Up with the lark”.

lark
Foto og tryk Celia Hart

 

Stær

Selvom jeg ikke selv har set og hørt nogen, så ved jeg, at stæren er vendt tilbage efter vinteren. Den fornøjede fugl er skøn at se på, også når den optræder i brocheform, som her. Træbrochen er håndmalet og fundet i etsy-butikken Smock & Ballpoint.

starling
Foto via Smock & Ballpoint

 

Solsort

Det er flere uger siden, at jeg gik ud en aften i skumringen i et mindre snevejr og hørte, den første solsort synge i en af nabohaverne. Det gav mig forårshåb, dér midt i kulden. Solsorten herunder er dog mere til varme. Det er nemlig en vintage keramiksolsort, som har været brugt til at sætte i en pie, når den skulle bages, så luften kunne slippe ud. Dette fine eksemplar sælges af HalyconRetro.

blackbird
Foto via HalyconRetro

 

Ønsker alle en dejlig påske med masser af fuglesang.

 

 

Written by