Det man fortryder …

Den anden dag mindede min svigermor mig om en undersøgelse, hun havde læst, om hvad gamle mennesker fortæller, at de gerne ville gøre om i deres liv. De ting, folk fortyder, er sjældent, hvad de har gjort, men derimod alt det, de ikke gjorde. Den følelse blev jeg også konfronteret med sidste år, da min mand var dødeligt syg af kræft, og siden er jeg begyndt at gøre flere af de ting, som jeg har lyst til. – Også selvom de ikke er 100% gennemtænkte, og jeg ikke altid ved, hvad de skal føre til.

 

Der er sket så meget

Der er sket utrolig meget det sidste år, både under og efter min mands sygdom. En af de måder, som jeg kom igennem forløbet på, var at vende tilbage til at tegne, noget jeg ikke havde dyrket i lang tid. Siden min mand blev rask, har vi bl.a. rejst mere som familie, og jeg er også begyndt at lege med dukker igen. Alt det er forskellige udtryk for, at vi ønsker at gribe dagen, mens den er der.

 

 

Endnu en pige i familien

Nu har vi også fået den skønneste lille hund. – Selvom det både er dyrt, upraktisk og sviner ret meget. Men det er godt for vores familie med en fælles “baby”, og Chika er den dejligste, lille størrelse. Hun er en blanding af en Yorkshire Terrier og en Cotton de Tular, og mens hun lærer det, en hund skal lære, lærer vi at være hundeejere. De sidste uger er gået med at lege “fange”, tørre pøller op, fjerne flåter og stæse rund på græsplænen.

 

 

Min egen rejse

Men der er mere endnu. Jeg var slet ikke færdig med Japan, da vi kom hjem i februar, og snart skal jeg afsted i en uge igen. Jeg har nemlig oprettet mit eget enkeltmandsfirma, hvor jeg vil sælge vintage kimonoer til at starte med. Det er endnu en af de ting, som jeg har lyst til, og som jeg ikke ved, hvor bærer hen. Men nu prøver jeg, og ser hvad jeg kan udvikle hen af vejen. Så hold øje med Mosbergs, for snart sker her noget nyt …

 

 

4 comments

  1. Tak for et tankevækkende indlæg!

    Firma? Vintage kimonoer? Mere Japan? Det lyder så spændende. Jeg håber, at du vil fortælle mere om processen med den lille business her på bloggen…

    1. Tak Anne-Mette

      Ja, jeg skal nok fortælle mere. Lige nu er det bare et fritidsprojekt. – Som om jeg har en masse af det …

Comments are closed.