Fredagsfund: Skønne sandaler

Nu hvor sommeren er på hæld, er det måske lidt for sent at købe sandaler. Men det har taget mig hele sommeren at indse, at jeg faktisk har brug for et par nye sandaler, fordi de andre efter en del år er ved at være slidt op. Selvom jeg har bestemt, at jeg ikke længere køber nyt tøj, synes jeg, at det er ok ift. sko, fordi de former sig efter brugeren. Der skal selvfølgelig være tale om høj kvalitet, der kan holde rigtig længe. Nu hvor jeg har været i gang med at sondere terrænet, kan jeg lige så godt dele nogle af de mest lækre fund med jer.

 

Naturlæder

Den mest bæredygtige løsning er nok at finde et par sandaler i naturlæder, der ikke er farvet. På etsy kan man finde mange flotte, håndlavede sandaler i lækkert læder. Her er nogle af de modeller, som jeg er mest vild med.

 

Foto SandalBoutique

Flotte og helt enkle sandaler med gummisål fra SandalBoutique på etsy.

 

Foto GreekLeatherLab

Sandaler med flotte bindebånd fra GreekLeatherLab på etsy.

 

Foto ChristinaChristiJls

Gladiatorsandaler med dejligt tykke såler fra ChristinaChristiJls på etsy.

Fart i faverne

Som farveelsker er jeg også vild med sko i stærke farver. Hvad med et par saftgrønne sandaler eller nogle røde clogs?

 

Foto LottaFromSotckholm

De håndlavede træskosandaler ovenfor er bare totalt søde og kan købes hos LottaFromStockholm på etsy. Samme model fås i andre farver også, fx en rigtig lækker mørkeblå.

 

Foto Crupon

De grønne sandaler fra Crupon på etsy er også vildt flotte. Samtidig er de praktiske, fordi de kan spændes ind, så de kan passe forskellige fødder. øSamme model findes også i andre farver

 

Når det ikke kan blive blomstret nok

Jeg slutter med et par sandaler, der er dekoreret med roser, perler og hele molevitten. Det er nok ikke nogen, jeg selv ville købe, men jeg synes alligevel, at de er så fine og vilde, at de fortjener at komme med her.

 

Foto DelosArt

De håndlavede sandaler sælges af DelosArt på etsy.