Fredagsfund: Genbrugsstrik

 

Jeg elsker det her tidspunkt midt imellem sommer og vinter med de forskelligartede dage, duften af høst og vekslen mellem varme og kølighed. Det er tid til at finde striktrøjerne frem igen, og derfor har jeg fundet genbrugsstrik til denne uges fredagsfund. Der er masser af dejlige muligheder der ude – også for dem, der ikke har tid til at gennemtrawle en masse genbrugsbutikker hver uge. Jeg har for øvrigt også en enkelt upcyclet genbrugsstrik til salg i min egen shop.

 

Ved min morfars skæg

Morfars Moustache er en fed vintageshop, som sælger deres store udvalg online. Jeg er bl.a. faldet for denne fine striktrøje med fuld fart på farver og former.

 

Foto via Morfars Moustache

Klar til swingdans

I den helt anden ende er denne cardigan, som leder tankerne hen på tiden, da mormor var barn. Fundet hos Love Retro Aarhus, der sælger deres fine genbrugsvarer via Instagram.

 

 

Farverne flammer

Efteråret er fyldt med farver, og denne fine genbrugsstrik er også et farveorgie uden lige. Den er set til salg hos www.upcopenhagen.dk og fundet via deres Instagram.

 

 

Måske med en pibe til?

Denne cardigan er perfekt, hvis man skal være tænksom og boglig. Ville være fed med et par farverige bukser til. Fundet hos A Wear Store.

 

Foto via AWear Store

 

Tag fåret på nakken

Denne smukke jakke er ikke strik, men den kommer med her, fordi den er så flot. Fundet på Instagram hos Little My Vintage. Med den på kommer man vist ikke til at fryse til vinter.

 

https://www.instagram.com/p/Bf0gKJAA7bJ/?utm_source=ig_web_copy_link