Lang rødlilla vintagekimono med lilla silkebælte

DKK649,00

Lang lilla vintagekimono med lilla silkebælte

Varenummer (SKU): 020-23 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Lilla, lang vintagekimono med abstrakt rudemønster og store, mandela-agtige blomster kantet med guldlak. Det er et ganske dristigt og modernistisk mønster, som tilføjer stor elegance til kimonoen. Kimonoen er håndsyet i en blødt, damaskvævet silke, og den har de forholdsvis lange ærmer, som kimonoer fra før 2. verdenskrig ofte er udstyret med. Silkeforet er rødt med en koralfarvet kant. Der følger et lilla vintagebælte i silke med, der har samme farve som grundfarven i kimonoen. (Det var en udfordring at fange farven på billederne, men der er tale om en klar lilla med en svagt rød undertone, uden at den dog er violet.)

Denne kimono er mellem 94 og 75 år gammel, og selvom den er grunlæggende velholdt, har den en del mærker af tidens tand. For det første har en del af guldlakken sat sig i plamager på kraven. Om man synes, at det tilføjer interesse og dybde eller ser uordentligt ud er en smagssag. Kraven kan dog foldes og skjule dette. Herudover at kanterne på især kraven noget mørkere end resten. Der er også en del pletter rundt omkring. De fleste er små, men enkelte er større (hasselnødstørrelse), og en del er på de hvide dele af kimonoens mønster og derfor forholdsvis synlige. Både alder og mangler afspejles i prisen.

Kimonoen måler 61 cm over ryggen og er 145 cm lang. Den vil passe godt til en str. M, L og XL.

Der er tale om en original, brugt, japansk kimono i god stand, når alderen tages i betragtning. Den stammer fra den tidlige Shōwa-periode, ds. et tidspunkt mellem 1926-1945.

Prisen er inklusiv moms og fri fragt.

Yderligere information

Farve

Størrelse

, ,

Materiale

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.