Lang mørkrosa vintagekimono med bælte

DKK799,00

Lang, mørkrosa vintagekimono med bælte

SKU: 020-9 Category: Tags: , ,

Utroligt smuk mørkrosa vintagekimono med et abstrakt mønster, der minder om valmueknopper. Yderstoffet er meisen-vævet silke. Det røde for er i bomuld med en nedre kant i pink silke eller kunststof. Den lange kimono er sat sammen med et vintagebælte i mintfarvet silke, en såkaldt obijime.

Meisen-vævning er en moderne fortolkning af den traditionelle ikat-teknik, der kaldes kasuri på japansk. Her spændes trenden ud i hele sin længde inden vævningen, hvorefter den håndmales eller stencileres med det mønster, stoffet skal have. Teknikken er dels kendt for sine flotte, klare farver, dels for det flimrende, smukke mønster. Meisen-vævning var særligt populært i 1920’erne og 30’ernes Japan.

Kimonoen måler 60 cm over ryggen og er 145 cm lang. Passer fint til str. M, L og XL.

Der er tale om en original, brugt, japansk kimono, som er mellem 94 og 75 år gammel. Selvom den er yderst velbevaret, bærer den præg af tidligere brug Dels er kraven nogle steder lidt mørkere end resten af stoffet, dels er der nogle steder mærker efter nålestik på de yderste ærmekanter samt nederste kant. Disse mærker er nogle steder ret synlige, lægger man ikke rigtig mærke til dem pga. placeringen

Prisen er inklusiv moms og fri fragt.

Størrelse

, ,

Materiale

,

Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.